Mladi fudbaler putuje u Livno

Novo lice na treningu Željezničara · Saznajemo

Fudbaleri Željezničara pod palicom Amara Osima vrijedno se spremaju za narednu sezonu.

Plavi će u bh. prijestolnici trenirati sve do sutra kada je planiran put u Livno, gdje je do 4. jula planirano odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica, a u autobusu će se naći još jedno novo ime.

Nakon što je jučer na probu iz kakanjskog Rudara stigao Sedad Subašić, danas je sa Plavima trenirao i osamnaestogodišnji srbijanski internacionalac Mihailo Ilić koji posljednjih godinu dana nastupa za omladinske kategorije Partizana.

Ilić će se u Livnu kroz treninge i kontrolne utakmice pokušati nametnuti stručnom štabu, a ukoliko bi zadovoljio ukuse, popunio bi dodatno zadnju liniju koja je postala deficitarna Rodinovim transferom u italijansku Perugiju.

Kada su u pitanju pojačanja, saradnju sa višestrukim prvakom BiH dosad su zvanično parafirali Filip Erić i Mehmed Alispahić, dok su Ermin Zec i Siniša Stevanović potpisali nove ugovore. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.