Šta će reći čelnici Manchester Uniteda?

To se ne odbija: Inter daje čak dvojicu igrača za Romelua Lukakua

Endin Čaušević

Inter ima ozbiljne planove da ovog ljeta napravi velike promjene kada je u pitanju napad ovog tima.

Jasno je da će Mauro Icardi napustiti Meazzu jer ga je Antonio Conte već prekrižio, a njegovo mjesto će gotovo sigurno preuzeti Edin Džeko. Italijanski mediji pišu da se sada samo čeka zvanična potvrda transfera bh. napadača u Inter.

No, pored Džeke uveliko se špekuliše već sedmicama da Inter želi i Romelua Lukakua. Ovaj tim je slao već nekoliko ponuda Manchester Unitedu, ali su dobili svaki put negativan odgovor.

Ipak, Inter ne odustaje od belgijskog napadača, a engleski mediji danas prenose da su spremili nevjerovatnu ponudu. ESPN je objavio da je Inter spreman dati čak Icardija i Radju Nainggolana u zamjenu za Lukakua.

U Interu tako žele izbjeći da plate oko 80 miliona eura, te u zamjenu za Lukakua nude čak dvojicu igrača. Icardi bi bio zamjena u napadu za Lukakua, dok bi Naiggolan trebao biti zamjena za Andera Herreru koji napušta United kao slobodan igrač.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.