Sjajni košarkaši naredne sezone igraće u istom timu

Kakav će to moćan duo da bude

Durant i Leonard naredne sezone u istom timu?

Emir Dindić

Velike NBA zvijezde Kawhi Leonard i Kevin Durant izrazili su želju da zajedno igraju naredne sezone. 

Prema pisanju tamošnjih medija ova dva sjajna košarkaša žele da budu saigrači naredne sezone, a tu im želju mogu samo ispuniti dvije franšize.

New York Knicksi i Los Angeles Clippersi su trenutno jedine dvije ekipe koje mogu sebi priuštiti luksuz dovođenja ova dva sjajna košarkaša. Kada se i zvanično otvori NBA pijaca, Leonard i Durant će objaviti razgovore sa ove dvije franšize.

Očekuje nas vreo period u NBA ligi te svakako ako uspiju u svom naumu da od iduće sezone igraju zajedno, možemo očekivati neizvjesnu narednu sezonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.