Lakersi prave "čudovište" od ekipe: Dogovorili sastanak s Leonardom!

Nakon Jamesa i Davisa stiže i Kawhi?

Lakersi prave "čudovište" od ekipe: Dogovorili sastanak s Leonardom!

E. Čaušević

Toronto Raptorsi su napravili veliko iznenađenje ove sezone u NBA ligi jer su došli do titule prvaka pobjedom u finalnoj seriji protiv Golden State Warriorsa.

Raptorsi su briljirali u finalnoj seriji, a to titule su došli na krilima Kawhija Leonarda koji je odigrao nekoliko nevjerovatnih mečeva. No, ono što plaši Toronto jeste činjenica da će vjerovatno izgubiti Leonarda kojem ističe ugovor.

On će ovog ljeta biti slobodan agent, a već se povezuje sa velikim brojem NBA ekipa. Nakon nevjerovatne sezone nema kluba koji ne želi Leonarda, no pitanje je šta želi ovaj sjajni košarkaš.

MVP finalne serije nalazi se na meti oba kluba iz Los Angelesa, a navodno već je dogovorio sastanak s čelnicima Lakersa koji prave zastrašujući tim.

Nakon što su prije godinu dana doveli LeBrona Jamesa nedavno su Lakersi potvrdili i dolazak Anthonyja Davisa. No, tu ne žele stati i cilj im je da dovedu i Leonarda kako bi titulu NBA prvaka vratili u svoje vitrine.

Top Komentari

Posi
Lakersi prave tim vec zadnjih 7 godina, ljudi strpljivi i pametni i vratiće se na nivo stare slave kad su dominirali godinama , pravi se franšiza koja ce biti u vrhu 10 godina , kao nekada Boston, Čikago pa i sami Lakersi. Da neko ovo kod nas uradi razapeli bi ga polovinom treće sezone.
2 1
realno_govoreci
Maska za ronjenje???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi