Pojačanje na golmanskoj poziciji

Julian Murillo stigao u FK Sloboda

Endin Čaušević, foto: Emir Dindić

FK Sloboda se punom parom sprema za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tuzlanski tim je prvi dio priprema odradio na Tušnju, a danas putuju u Livno gdje će odraditi glavni dio i odigrati još nekoliko prijateljskih utakmica.

Igrači Slobode su se okupili na Tušnju odakle će put Livna, a u autobusu se našao i kolumbijski golman Julian Murillo Toro.

Ovaj golman je velika nepoznanica i nije imao neku zapaženu karijeru. Rođen je u Caliju u Kolumbiji, a branio je za koledž Broward gdje je bio kapiten, no o njemu baš i nema previše informacija što se tiče dosadašnje karijere.

Također, Murillo je bio i član Miami Cityja, ali se nije dugo zadržao u ovom timu. Kolumbijac će se pokušati nametnuti čelnicima Slobode i izboriti za minutažu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.