Beganović: Očekujemo još neke igrače da dođu u Livno, bit ćemo spremni za početak sezone

Novi kapiten Slobode za SportSport.ba

Beganović: Očekujemo još neke igrače da dođu u Livno, bit ćemo spremni za početak sezone

Jedan od onih koji su danas govorili za SportSport.ba pred put Slobode u Livno je mladi kapiten Amar Beganović.

On pred završni dio priprema poručuje kako će ekipa dati sve od sebe da bi spremna dočekala početak sezone.

"Dobro smo radili, dosta težak period je iza nas. Idemo sada na pripreme u Livno. Tamo ćemo odraditi završni dio priprema. Gledat ćemo da se što bolje spremimo. Odigrat ćemo i dvije kontrolne utakmice u kojima rezultat naravno neće biti u prom planu. Želja nam je da što bolje odigramo i da se spremimo. Očekujemo još neke igrače da dođu tamo, tako da mislim da ćemo biti spremni za prvenstvo".

Kapiten si Slobode, je li to čast?

"Biti kapiten Slobode je veliko zadovoljstvo i velika odgovornost. Zahvalio bih se upravi i stručnom štabu što su mi ukalazi povjerenje, a ja ću se odužiti na terenu".

Očekivanja od sezone:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Borit ćemo se pa šta bude. Teško je sada bilo šta prognozira, ali mi ćemo se spremiti najbolje što možemo i borit ćemo se", kazao je za kraj Beganović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi