Nova provjera za Rođene

Velež sutra na Piroti protiv Varaždina

Fudbaleri Veleža i stručni štab na čelu sa Ibrom Rahimićem od 29. juna vrijedno treniraju u Hadžićima, kako bi početak sezone Premijer lige BiH, dočekali u optimalnoj formi.

Radi se dva puta dnevno, ujutro na fizičkoj spremi, a poslijepodne se radi sa loptom na terenu FK Radnik Hadžići. Vremenski i svi drugi uslovi su jako dobri, tako da je stručni štab zadovoljan odabirom destinacije za mini pripreme.

Svi igrači koji su otputovali na pripreme su u trenažnom procesu, nema problema sa povredama, što sigurno raduje sve u stručnom štabu.

Sutra je na programu i prijateljska utakmica protiv novog hrvatskog prvoligaša Varažina, koji je, podsjetimo, u nedjelju golom Brlečića s minimalnih 1:0 pobijedio Željezničar u Livnu. Ovaj duel će, s druge strane, biti odigran na stadionu Pirota u Travniku s početkom u 18:00 sati.

"Ovom prilikom se zahvaljujemo NK Travnik na ustupljenom terenu i pomoći oko organizacije utakmice", poručili su iz Veleža.

Rođeni će trenirati u Hadžićima do petka, kada je planiran povratak u Mostar, gdje će se u subotu odigrati prijateljska utakmica protiv Slobode. Satnica utakmica će se precizirati u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.