Iskusni defanzivac za SportSport.ba

Ivetić: Želimo da Sloboda ima lijep i prepoznatljiv stil igranja

Edmir Škorić

Iskusni defanzivac Slobode Perica Ivetić govorio je za SportSport.ba nakon "nule" u Mostaru protiv Veleža.

Iako se radilo o prijateljskom meču, obje ekipe željele su pobjedu, međutim na kraju se ispostavilo da je 0:0 najpravedniji rezultat.

"Rekao bih da je Sloboda danas bila bolja i da je odigrala bolje od Veleža. U ovom dijelu priprema sigurno rezultat nije bitan. Teško je igrati po ovim vrućinama. Mi smo se bolje snašli, prikazali dobru igru. Sloboda do sada nije igrala tako - od noge do noge. Ušli smo u dvije šanse koje su plod naše igre i plod našeg rada na priprema. Nadam se da ćemo iz dana u dan biti sve bolji i da ćemo rasti kao ekipa, te da će na kraju doći rezultat", kazao je Ivetić za SportSport.ba, dodavši:

"Dosta novih igrača, a tako je bilo i prošle sezone. Nadam se da ćemo napraviti iskorak i da ćemo biti i bolji nego prošle godine. Prioritet je ipak stablizacija kluba i afirmisanje mladih igrača, da Sloboda bude siguran prvoligaš. Nećemo sebi stvrati neke ambicije i pritisak. Zna se naš cilj. Sloboda jednostavno da bude stabilan premijerligaše, da ima svoj lijep i prepoznatljiv stil igranja".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.