U hotelu Holiday održano je izvlačenje parova za novu sezonu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine koja počinje za mjesec dana.

Sezona počinje 10. avgusta

Poznati parovi prvog kola nove sezone Prve lige FBiH

Endin Čaušević, foto: S. Bošković

U hotelu Holiday održano je žrijebanje parova za novu sezonu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, a već se zna ko će igrati u prvom kolu koje je na rasporedu 10. avgusta.

Sigurno je da je pred nama još jedna nevjerovatna i uzbudljiva sezona Prve lige FBiH, a danas smo saznali raspored onoga što nas čeka narednih desetak mjeseci.

U novoj sezoni Prve lige FBiH takmiče se: Bratstvo Gračanica, Budućnost Banovići, Čapljina, Goražde, GOŠK Gabela, Igman Konjic, Jedinstvo Bihać, Metalleghe BSI Jajce, Olimpik Sarajevo, Orašje, Radnik Hadžići, Rudar Kakanj, Slaven Živinice, TOŠK Tešanj, Travnik i Zvijezda Gradačac.

Sve utakmice prvog kola na rasporedu su 10. avgusta, a sastaju se: Slaven - Olimpik, Travnik - Bratstvo, Goražde - Metalleghe, Čapljina - Budućnost, Orašje - Rudar Kakanj, Jedinstvo - Zvijezda, Radnik Hadžići - GOŠK i Igman - TOŠK.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.