Pandžu 'preselili' u novi klub, no ostaje na Otoci

Napadač se sprema sa Olimpikom

Pandžu 'preselili' u novi klub, no ostaje na Otoci

S. Mlaćo

Dalibora Pandžu ćemo i naredne sezone gledati u dresu Olimpika.

Iako se u njemačkim medijima pojavila informacija da će iskusni napadač obući dres niželigaša Calcio Leinfelden Echterdingen, to se ipak neće desiti.

U ovom klubu su objavili da će Pandža biti veliko pojačanje, no on se nalazi na pripremama sa Olimpikom, što je i potvrđeno za SportSport.ba.

Zanimljivo da je i popularni Transfermarkt preselio Pandžu u novi klub, ali njega ćemo ipak gledati u Prvoj ligi FBiH i naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pandža se u Olimpik vratio protekle polusezone i upisao je 14 nastupa uz sedam pogoodaka.

Iza sebe ima veliko iskustvo, a nosio je i dres Mladosti, Santarcangela, Ironi Neshera, MAS Fesa, Zvijezde, Lokomotive, Sesveta, Dinama, Sarajeva...

Top Komentari

VelezMo
Oj drzavo. Pa to je naselje od oko 2000 stanovnika. Hahaa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi