Odlazi u 1. ligu FBiH

Željezničar poslao još jednog fudbalera na posudbu

Mladi fudbaler Željezničara Eldar Šehić i narednu sezonu će provesti na posudbi.

Prethodnih sedmica Šehić je trenirao sa Željezničarom vjerujući da se može izboriti za mjesto u timu, međutim u dogovoru s klubom na kraju je pristao da i narednu sezonu provede na 'kaljenju'.

Kako bi dodatno osjetio seniorski fudbal, Šehić će i naredne sezone nositi dres federalnog prvoligaša TOŠK-a u čijem dresu je ostavio vrlo dobar dojam proljetos, pa su ga u Tešnju objeručke dočekali.

Da je sve dogovoreno potvrdio nam je i sam Šehić, vjerujući da će svojim igrama opravdati povjerenje i pomoći TOŠK-u da ostvari ciljeve koji su zacrtani.

Željezničar je, podsjetimo, prethodno dogovorio posudbu Dženana Osmanovića u Radnik iz Hadžić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.