Najveće pojačanje za Premijer ligu

Kraj bojkota: Najvatreniji navijači Borca se vraćaju na tribine

Borac iz Banjaluke čini sve kako bi što jači dočekao narednu sezonu u Premijer ligi BiH.

Crveno-plavi su ovog ljeta angažovali veliki broj fudbalera i pokušat će napasti sami vrh tabele, a u narednoj sezoni moći će računati i na podršku svojih najvatrenijih navijača - popularnih Lešinara.

Naime, na sastanku Uprave kluba sa predstavnicima navijačke skupine Lešinari postignut je dogovor o povratku najvatrenijih Borčevih pristalica na tribine Gradskog stadiona u Banjaluci, što će za crveno-bijele biti i najveće pojačanje za Premijer ligu.

Na pomenutom sastanku Uprava i navijači su se dogovorili i o tome, da dosadašnji član Skupštine kluba, kao predstavnik navijača, Dejan Kostić, ubuduće neće obavljati gore navedenu funkciju i funkciju u Borcu nego će predstavnici navijačke grupe Lešinari u narednom periodu imenovati novog predstavnika navijača u klupskoj Skupštini.

"Na ovaj način prevaziđene su nesuglasice iz prethodnog perioda, na relaciji Uprava kluba – Lešinari, koje su dovele do bojkota od strane navijača, a sve zbog zajedničkog nam interesa, a to su „Borac“ i Banja Luka", stoji u saopštenju tima iz Platonove.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.