FK Borac dovodi još jedno zvučno pojačanje?

Traži se novi napadač

FK Borac dovodi još jedno zvučno pojačanje?

U FK Borac do početka sezone namjeravaju svoje redove pojačati s još jednim napadačem.

Pripremne utakmice na Zlatiboru pokazale su da Banjalučani imaju problema u završnici i da im je potreban 'killer' u napadu, a prema nezvaničnim informacijama, u kombinacijama je Nemanja Nikolić.

U pitanju je 26-godišnji napadač koji se od prošlog ljeta vodi kao fudbaler Partizana, međutim kako ga trener Savo Milošević nije poveo na pripreme na Zlatibor, a potom ni u Sloveniju, postalo je jasno da će napustiti Humsku i promijeniti sredinu.

To što je Nikolić postao prekobrojan u Partizanu navodno na sve načine pokušavaju iskoristiti čelnici novog premijerligaša, no u ovom trenutku otežavajuću okolnost predstavlja to što srbijanski internacionalac sa crno-bijelima ima ugovor do 2021. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nikolić je, dodajmo i to, u prošloj sezoni odigrao 36 utakmica za Partizan i pritom je postigao osam pogodaka uz deset asistencija. Statistika je to koja govori da bi igrač ovakvog kalibra, koji uz to ima i međunarodno iskustvo, svakako predstavljao veliko pojačanje za Borac.

Prije nego što je došao u beogradski klub Nikolić je igrao za Spartak iz Subotice, Grbalj, Rostov i Aktobe.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Kako god, ali Borac pravi tim za vrh gdje i pripada i vidjećemo na kraju šta su uspjeli ali oni imaju jasan cilj mada se ne forsira javno. Danas su i Lešinari najavili povratak na tribinu nakon dugo vremena
0 4
Dzaba Borcu sve, opet ce za sampiuonsku titulu boriti Sarajevo i Zrinjski realno gledajuci, sumnjam da ce Borac igrati vaznu ulogu za vrh tabele, na kraju prvenstva Borac ce biti negdje na sredini tabele. u samom vrhu bit ce Sarajevo, Zrinjski, Siroki Brijeg, Zeljeznicar, Radnik, Mladost i tako dalje.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi