Ranije igrao za juniore

U Radnik stigao još jedan fudbaler iz Željezničara

Novi federalni prvoligaš Radnik iz Hadžića dobio je novo pojačanje za narednu sezonu.

Nakon što je dogovoreno da narednu sezonu na posudbi u Radniku provedene Dženan Osmanović iz Željezničara, sa Grbavice je ove sedmice stigao i mladi Ermin Mešić.

Radi se o igraču koji je također završio omladinski staž u Željezničaru, a potpisu je prethodio probni rad koji je Mešić odradio i kroz koji je trenera Damira Beću uvjerio u svoje kvalitete.

Da je sve dogovoreno potvrdili su nam i iz Radnika, vjerujući kako će mladi fudbaler opravdati očekivanja i biti od pomoći u narednoj sezoni koju će klub iz Hadžića igrati u višem rangu.

Mešić je pored Željezničara igrao još u omladinskim selekcijama Novog Grada i Olimpika, a po vokaciji je desni bočni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.