Dobre vijesti za FK Željezničar: Ermin Zec nije povrijeđen

Vraća se u puni pogon

Dobre vijesti za FK Željezničar: Ermin Zec nije povrijeđen

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara jučer su na Grbavici odigrali pripremni meč protiv juniorskog tima Plavih, te su očekivano na kraju slavili sa visokih 7:0.

Prvi tim Željezničara od samog početka je bio puno bolji i bilo je samo pitanje kojim rezultatom će slaviti. Seniori Plavih pobijedili su sa 7:0, a jedan od golova dao je i Ermin Zec.

Međutim, u finišu utakmice Zec je izašao iz igre jer se žalio na povredu, ali nakon pregleda pokazalo se da nema mjesta za paniku, te da se ne radi o ozbiljnoj povredi.

Zec je osjetio malu bol u butnom mišiću i odmah je napustio meč jer nije htio ništa rizikovati. Danas je bio podvrgnut detaljnom pregledu na kojem nisu uočena puknuća vlakana ili istegnuće tako da će ovaj iskusni Bugojanac biti za dan ili dva u punom pogonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi će za vikend učestvovati na 4. Memorijalnom turniru "4. Viteške" koji se igra u Hrasnici, a Željo u subotu igra protiv starog rivala Veleža. Meč se igra u subotu od 18:30 sati, a dan kasnije na rasporedu je meč za treće mjesto i finale. Pored Želje i Veleža na turniru učestvuju još FK Famos i FK Radnik.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KoPo
Pustite čovjeka na more da ode.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi