Postoji i drugi snimak, ali...

Ukraden intervju u kojem Neymar otkriva svoju budućnost?

Nije se kako treba ni smjestio u Parizu nakon svog rekordnog transfera od 222 miliona eura, a već su počele priče kako je Neymar nezadovoljan u PSG-u.

To je bilo prije dvije godine, a danas je Neymar ponovo na naslovnicama.

Nakon "faze" špekulacija da bi mogao put Real Madrida, sada se intenzivno špekuliše da bi se Brazilac vrlo lako mogao vratiti u Barcelonu, klub iz kojeg je i otišao u PSG.

Međutim, iz Brazila stižu nove, "velom misterije" zavijene vijesti koje su dodatno "začinile" Neymarovu transfer sagu.

Navodno je intervju u kojem je Neymar otkrio svoju budućnost ukraden.

Neko je, ako je vjerovati raznih glasinama, u Brazilu ukrao video snimak intervjua u kojem je sjajni fudbaler trebao riješiti dileme oko svoje budućnosti i potencijalnog transfera.

Video intervju je trebao biti objavljen na brazilskom portalu UOL Esporte, inače najposjećenijem u ovoj zemlji.

Intervju je napravljen tokom Copa Americe, a večeras je trebao biti objavljen. To se, međutim, nije desilo, a novinar Joao Paulo Vergueiro je otkrio i zašto.

Naime, on je poručio da mu je minulog vikenda iz automobila ukradena memorijska kartica na kojoj se nalazio snimak Neymarovog intervjua.

Drugi snimak

Tu, međutim, nije kraj priče.

Nakon vijesti o ukradenom Neymarovom intervjuu pojavile su se informacije da je jedna druga TV ekipa snimila isti, ali i neobavezni razgovor fudbalera i novinara.

Riječ je o ekipi koja je radila intervju prije UOL Esportea sa Neymarom i koja je "slučajno" ostavila upaljene kamere u prostoriji u kojoj su i novinari pomenutog medija intervjuisali Brazilca.

Tako su oni "uhvatili" Neymarove izjaveo o svojoj budućnosti, ali i o optužbama za silovanje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sada ta TV kuća traži novac od UOL Esportea u zamjenu za snimak "njihovog" intervjua sa Neymarom.

Ostaje da se vidi da li će isti ikada ugledati svjetlost dana...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.