Defanzivac potpisuje za Rođene

Prošao probni rad: Renato Skoko pojačava FK Velež · Saznajemo

FK Velež će uskoro dobiti novo pojačanje, saznaje SportSport.ba. 

Riječ je o 24-godišnjem defanzivcu Renatu Skoki koji je nekoliko godina proveo igrajući i studirajući u Sjedinjenim Američkim Državama, a sada se vratio u Mostar.

Upravo iz Veleža je na ljeto 2014. i otišao u SAD, a prije nekoliko sedmica vratio se te je bio na probnom radu u redovima Rođenih.

Kako SportSport.ba saznaje, probni rad je odradio dobro odnosno zadovoljio je ukuse stručnog štaba i potpisat će ugovor sa slavnim mostarskim klubom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, on je minulog vikenda igrao na turniru u Hrasnici na kojem se očigledno pokazao kao dobar fudbaler u očima uprave i stručnog štaba Veleža, pa ćemo ga gledati u na početku nove sezone.

Inače, Velež prvi meč u Premijer ligi BiH igra već u subotu i to protiv Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.