Nova garnitura dresova Plavih sa Grbavice

FK Željezničar predstavio domaći dres za sezonu 2019/2020

Fudbaleri Željezničara su danas završili sa pripremama za novu sezonu, pobjedom na Grbavici nad Famosom, rezultatom 7:0.

Željo će u subotu i zvanično otvoriti novu sezonu PL, duelom protiv Borca, a Plavi sa Grbavice su sada predstavili novu prvu garnituru domaćih dresova za sezonu 2019/2020.

Kao što se nešto ranije pisalo, FK Željezničar će i naredne sezone igrati u dresovima proizvođača sportske opreme Umbro.

Željezničar je sada na zvaničnoj stranici predstavio novi prvi dres.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moderan dizajn dresova na kojem dominiraju simboli FK Željezničar, kao i prethodnih godina, pripremio je Kreativni studio Articoolisan. U narednim danima FK Željezničar će predstaviti i drugu garnituru dresova", poručili su iz Želje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.