Reakcije na žrijeb polufinala Kupa BiH

Jović: Dobili smo najtežeg protivnika

Adnan Beganović

Trener mostarskog Zrinjskog, Dragan Jović, smatra da je njegov klub u ovom trenutku dobio najtežeg mogućeg protivnika, ali ističe da su šanse za prolaz u finale podjednake.

"U ovom trenutku dobili smo najtežeg mogućeg protivnika. Željezničar igra u izvrsnoj formi i mislim da sreća ovaj put nije bila naš saveznik", rekao je za SportSport.ba Dragan Jović i dodao:

"Mi imamo još mnogo prostora za napredak tako da sam mišljenja da će oba susreta biti pravi fudbalski spkektakli. Možda je naša najveća prednost to što je revanš u Mostaru. Biće teško, no siguran sam isto tako da će biti i neizvjesno, te da će moji izabranici učiniti sve da dođemo do finala."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.