Mušija potpisao ugovor

Mladost iz Doboja kod Kaknja dovela novog napadača

Mladost iz Doboja kod Kaknja u narednu sezonu ulazi sa znatno izmijenjenim igračkim kadrom.

Redove bh. premijerligaša napustio je veliki broj fudbalera, od Anđušića do Guzine, a ako je suditi prema novim imenima izvjesno je da će sastav Mladosti biti među najmlađim u ligi.

Nakon što su došli Mario Crnički (21), Branko Bajić (21), Andrej Todorović (20), Ahmad Assaf (19) i Kemal Mujarić (19), saradnja je sada dogovorena i sa 21-godišnjim Mustafom Mušijom koji je prethodno igrao u 1. ligi Federacije BiH za Rudar Kakanj.

"Mušija je potpisao dvogodišnji ugovor sa našim klubom do ljeta 2021. godine", potvrdili su iz Mladosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 21-godišnji fudbaler ujedno je i ponikao u Mladosti, a kroz karijeru je pored Rudara imao priliku igrati za Čelik iz Zenice.

Kada su u pitanju ambicije Mladosti, one ostaju iste - ostati u Premijer ligi BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.