Bivši junior Željezničara

Benjamin Šehić novo pojačanje Igmana

Igman iz Konjica naredna je stanica u karijeri mladog Benjamina Šehića.

Bivši omladinac Željezničara je prošlog mjeseca boravio na probi u norveškom Haugesundu, no kako u međuvremenu nije potpisao ugovor, odlučio je da prihvati ponudu Igmana.

Šehić je tako ujedno i ostao u 1. ligi Federacije BiH s obzirom da je posljednju sezonu proveo u Goraždu, a imajući u vidu partije koje je pružao, nema sumnje da će biti pojačanje za tim Fadila Hodžića.

"Ekipa igra napadački fudbal i sigurno je da će se svaka utakmica igrati na pobjedu. Igrački kadar je nešto drugačiji u odnosu na prošlu sezonu, no svejedno vjerujem da uz malo sreće možemo biti pri vrhu tabele", kazao je Šehić.

U Igman su ovog ljeta još došli Mušinović, Hota, Tatar, Kišić, Spahić, Šubo...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.