Bivši junior Željezničara pojačao Igman iz Konjica

Šubo stigao na poziv Hodžića

Bivši junior Željezničara pojačao Igman iz Konjica

Napad Igmana iz Konjica u narednoj sezoni će biti jači za Mirzu Šubu.

U Konjicu s visokim ambicijama ulaze u narednu sezonu, dosad je saradnja dogovorena sa Hotom, Mušinovićem, Spahićem, Kišićem..., a stigao je također i mladi Šubo.

Šubo je prošao školu Željezničara, a posljednju polusezonu je proveo na posudbi u Rudaru, gdje ga je trenirao sadašnji Igmanov trener Fadil Hodžić koji je ujedno i insistirao na njegovom dolasku u Konjic.

Dvadesetjednogodišnji Šubo se tokom epizode u Kaknju predstavio u vrlo dobrom svjetlu, a u Igmanu vjeruju da će kvalitetne igre pružati i u njihovom dresu, te samim tim biti od pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, novu sezonu Igman će otvoriti domaćim susretom protiv TOŠK-a iz Tešnja.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Zrljeznicar pod "Strumvovi", zatim Olimpik, ta svi su oni zajedno Abd Ovi iz Konjica druga Liga, Ovaj Olimpik nikad Abd u P. Ligu. Mafijo udruzena. Htjeli ste v Velez da neudze u P. Ligu Sad cemo vam po picki dat picke Konjicke I Sarajevske smrdljive kurve picke olimpicko, strumfovi I bestije Jos trebate Zvijezdu Gradaczu Gorazdem
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi