FOTO: Jabuka.tv

Trener Zrinjskog najavio gostovanje

Vukas: Siguran sam da će Musemić znati pronaći najbolje rješenje

Admin Čaušević

Već u prvom susretu nove sezone Premijer lige snage će odmjeriti ekipe koji su glavni konkurenti za titulu. 

Na stadionu Asim Ferhatović Hase snage će odmjeriti Sarajevo i Zrinjski. Trener Plemića Hari Vukas je istakao da Plemići u bh. prijestolnicu dolaze s velikim očekivanjima.

"Najljepše moguće otvaranje prvenstva, protiv prvaka, protiv ekipe prema kojoj imamo veliki respekt, protiv Celtica su se dostojno predstavili, dobra su ekipa, izbalansirana i kompaktna, ali i mi smo dobra, izbalansirana i kompaktna ekipa. Idemo u Sarajevo s velikim očekivanjima", rekao je Vukas.

"Druga utakmica protiv Celtica ih je dosta iscrpila, ali to ne mora ništa da znači, regeniranje je brže nego u prošlosti. Očekujemo dobru utakmicu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imali su par kvalitetnih dolazaka, ali i odlazaka, neki igrači su i ozlijeđeni. Ali sam siguran da će trener Musemić znati pronaći najbolje rješenje i izvesti najbolji mogući sastav", riječi su trenera Plemića.

Vukas je dodao da su svi igrači biti spremni izuzev Damira Zlomislića i Marija Tičinovića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.