Trenutno bez kluba

Zahirović dobio ponudu iz Premijer lige BiH · Saznajemo

Nekadašnji reprezentativac BiH Adnan Zahirović okončao je nedavno epizodu u Belgiji.

Zahirović je u Belgiji proveo posljednjih šest mjeseci nastupajući za RE Virton. Svojim igrama je dao veliki doprinos u plasmanu u 2. ligu, međutim po završetku sezone skoro svi igrači su dobili papire, uključujući i Zahirovića, koji se tako dao u potragu za novim timom.

Sve je izvjesnije kako ćemo ovog 29-godišnjeg fudbalera u narednom periodu gledati u Premijer ligi BiH, a među onima koji se interesuju za njegove usluge je Sloboda iz Tuzle, čiji čelnici tragaju za iskusnim veznim fudbalerom.

Navodno su već uspostavljeni kontakti na relaciji 'Zahirović - Sloboda', a hoće li doći do dogovora između dvije strane, ostaje da se vidi.

U bh. šampionatu Zahirović je već imao priliku igrati noseći dresove Čelika, Željezničara i Mladosti, a u inostranstvu je, između ostalog, nastupao u Izraelu, Rusiji, Bjelorusiji, Njemačkoj...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U periodu kada je na čelu reprezentacije BiH bio Safet Sušić odigrao je i 20 utakmica u dresu s državnim grbom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.