Mile Lazarević: Dobro poznajemo Radnik, više nego oni nas

Press konferencija FK Sloboda pred novu sezonu

Mile Lazarević: Dobro poznajemo Radnik, više nego oni nas

S. Mlaćo

Mnogo promjena doživjela je Sloboda u ljetnom prelaznom roku. Tuzlaci su dobili novog šefa struke, a dosta se promijenio i igrački kadar.

Ipak, svi se na Tušnju nadaju iole uspješnoj sezoni, a priliku da se predstave svojim navijačima izabranici Mileta Lazarevića imat će u nedjelju na Tušnju protiv Radnika.

Tim povodom održana je press konferencija FK Sloboda na kojoj su se prisutnima obratili upravo Mile Lazarević i kapiten Amar Beganović.

"Imamo zajednički cilj, a to je Sloboda na pravom putu i da ostvari zacrtane ciljeve. Pet sedmica smo na okupu, radimo sa igračima od kojih je većina pristigla iz Prve lige FBiH i Prve lige RS. Mislim da ćemo spremni ući u prvo kolo. Uigravali smo dva stranca za prvo kolo, ali oni nemaju pravo nastupa i sada moramo potražiti alternativu", kazao je Lazarević.

"Radnik je veoma kvalitetna ekipa, ali ne tražimo alibi. Vidjeli ste kako su nesretno izgubili sinoć, a mi ih dobro poznajemo. Mislim više nego oni nas".

Prisutnima se obratio i novi kapiten Tuzlaka Amar Beganović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iza nas je pripremni period. Došli su neki novi igrači, a mnogi su otišli. U nedjelju dočekujemo Radnik i mi idemo na pobjedu. Ne bojimo se Radnika, a tajni nema. Idemo da igramo nogomet i na kraju slavimo".

Lazarević je dodao da Sloboda nije potpuno fizički spremna, ali da vjeruje da kao kolektiv može do pobjede u nedjeljnom meču.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi