Poznate i cijene ulaznica za goste

FK Sarajevo najavio dolazak velikog broja navijača na derbi protiv Čelika

E. Čaušević

U drugom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine očekuje nas nekoliko velikih derbija.

Jedan od derbija igra se u nedjelju u Zenici gdje će se sastati Čelik i Sarajevo. Zenički klub dočekuje aktuelnog prvaka u sjajnoj atmosferi nakon što su u prvom kolu kao gosti savladali Široki Brijeg.

Očekuje se da će Bilino polje biti ispunjeno do posljednjeg mjesta jer se sastaju stari rivali. Također, jasno je da će i bordo klub imati veliku podršku s tribina.

Naime, FK Sarajevo je danas Čeliku najavio dolazak oko hiljadu svojih navijača na ovaj meč. Horde zla će biti smješteni na sjevernoj tribini, a cijena za ulaznicu će biti 8 KM.

Podsjećamo, utakmica između Čelika i Sarajeva igra se u nedjelju sa početkom u 20:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.