Očekuje se da će selidbu u Madrid javnosti objaviti u subotu

Porugalac priznao prijateljima

Cristiano Ronaldo: Selim u Madrid

Cristiano Ronaldo, trenutno najtraženiji i vjerovatno najbolji fudbaler svijeta od naredne sezone igraće u dresu madridskog Reala. Iako to nije prijznao u javnosti, Portugalac je veliku tajnu otkrio svojim prijateljima.


„Selim u Španiji, a karijeru ću nastaviti u Realu iz Madrida“, rekao je Ronaldo navodno u krugu porodice i prijatelja, a prema nekim izvorima, isto je ponovio i svojim poslodavcima u Manchester Unitedu.

Mada je Ronaldo prošlog utorka najavio da će „s ostatkom svijeta“ podijeliti razmišljanja o budućnosti, na nagovor prijatelja iz reprezentacije „ispovijest“ je prolongirao za subotu i to nakon završetka susreta prvog susreta na Evropskom prvenstvu, koji će Portugal odigrati protiv Turske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.