Kapiten Slobode poslije remija

Beganović: Zaslužili smo više od boda, u Sarajevo idemo da igramo fudbal

Admin Čaušević

Sloboda je u drugom uzastopnom meču na Tušnju ostala neporažena. Nakon pobjeda nad Radnikom upisan je remi sa Širokim Brijegom.

Meč sa gostima iz Hercegovine završen je 2:2, a dobru partiju u redovima domaćih ponovo je pružio Amar Beganović koji smatra da su on i saigrači zaslužili možda i više od boda.

"Mislim da smo igrali konkretnije od Širokog Brijega iako su oni čvrsta i jaka ekipa i hoće da igraju fudbal kao i mi. Mislim da smo zaslužili više od jednog boda, šteta što to nismo ostvarili. Idemo da igramo fudbal i dalje", rekao je mladi defanzivac.

Sloboda će u narednom kolu gostovati Sarajevu.

"Sarajevo kao Sarajevo, možda i najbolja ekipa u ligi, ali idemo da igramo fudbal, ne bojimo se nikog, pa ćemo vidjeti", kazao je Beganović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.