Okršaj Željezničara i Zrinjskog

Draganu Petroviću derbi na Grbavici! · Saznajemo

Admin Čaušević

Derbi trećeg kola Premijer lige BiH igrat će se u Sarajevu. Željezničar će biti domaćin Zrinjskom. 

Na startu nove sezone premijerligaške sudije rade sjajan posao, do sada nije bilo većih propusta što je svakako za pohvalu, kako djeliocima pravde tako i njihovim mentorima te sudijskoj komisiji NFSBiH.

U trećoj rundi najveću sudijsku odgovornost imat će arbitri na duelu Željezničara i Zrinjskog koji se igra na stadionu Grbavica.

Okršaj sarajevskih Plavih i mostarskih Plemića sudit će Dragan Petrović iz Banja Luke koji je zajedno sa pomoćnicima odlično odsudio duel Čelika i Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Petrović je nedavno sudio i meč prvog kola kvalifikacija Evropske lige i definitivno se spada u grupu najboljih bh. sudija.

Susret Željezničar - Zrinjski je na programu u nedjelju od 20 sati. Ako je slutiti po prva dva kola meč u Dolini ćupova bi trebao privući veliki broj gledaoca, dok se od igrača obje ekipe očekuje zanimljiva fudbalska predstava.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.