Trener FK Sloboda

Mile Lazarević pred gostovanje na Koševu: Šta reći o prvaku države?

Midhat Šljivak

FK Sloboda je odlično počeo novu sezonu u Premijer ligi BiH.

Tuzlaci imaju četiri boda iz dva odigrana kola, a pred njima je ovog vikenda zaista veliki izazov jer gostuju na Koševu kod FK Sarajevo.

Trener Slobode Mile Lazarević je u razgovoru za klupsku televiziju iznio očekivanja pred ovaj meč.

"Šta reći o FK Sarajevo? Prvak države, izuzetno dobro organizovan klub, izuzetan igrački kadar i kvalitetan trener. Idemo odigrati kvalitetnu utakmicu, najbolje što možemo u ovom trenutku", rekao je Lazarević i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo klub koji je još uvijek u stabilizaciji, još smo u nekom organizacionom zaostatku u odnosu na druge klubove. Ipak, vidjeli ste ulaskom u prvenstvo da mi pokušavamo da reprezentujemo Slobodu i Grad Tuzlu najbolje što možemo u datom trenutku".

Sarajevo i Sloboda svoj meč igraju u subotu od 20:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.