Zvijezdi 09 prvi bod u novoj sezoni

Savić: Nama je pripalo prvo poluvrijeme

Samir Mlaćo

Do prvih bodova nogometaši Zvijezde 09 jučer su došli pred svojim navijačima u Ugljeviku protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Bilo je 1:1, iako su domaći prvi poveli, te sjajno odigrali prvo poluvrijeme. Na kraju su se ipak morali zadovoljiti jednim bodom.

"Mislim da je prvo poluvrijeme pripalo nama, imali smo posjed i dominaciju, te postigli gol na vrijeme. Imali smo dvije-tri situacije da uvedemo utakmicu u drugi tok. Povukli smo se zatim, ušli u ritam Mladosti i onda su oni to rezultirali golom", kazao je trener Zvijezde 09 Boris Savić.

"Njima je pripalo drugo poluvrijeme, nama pravo, te je remi najpravedniji ishod", dodao je Savić.

U narednom kolu Zvijezda 09 gostuje ekipi Zrinjskog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.