Da li će Real odbiti 50 miliona eura?

Građani žele Gaga i Higuaina

Adnan Beganović

Iako je do ljetnog prelaznog roka ostalo još nekoliko mjeseci mnogi evropski klubovi već sada razmišljaju o eventualnim pojačanjima.

Tako Manchester City prema pisanju španjolskih medija u svoje redove želi dovesti argentinski dvojac iz Reala, Gonzala Higuaina i Fernanda Gaga, a navodno su Građani za ova dva igrača spremni na račun "kraljevskog kluba" uplatiti 50 miliona eura.

Podsjetimo, menadžer Građana, Roberto Mancini, u zimskom prelaznom roku pokušao je dovesti Gaga i transfer je bio blizu realizacije, no, ipak, nije ostvaren. Međutim, očito je da Mancini nije odustao od ovog argentinskog fudbalera, ali sada želi i Higuaina, trenutno sa 16 pogodaka trećeg strijelca Primere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.