Crveno-crni trenirali u Lipnici

FK Sloboda se sprema za novi izazov, na treningu Tuzlaka i jedno novo lice

Edmir Škorić, foto: Emir Dindić

Igrači Slobode trenirali su u Lipnici kod Tuzle i spremaju se za nove premijerligaške izazove.

Nakon teškog poraza od Sarajeva na Koševu, Sloboda želi da se vrati na pobjedničke staze i eventualnom 'tricom' da se vrati u gornji dio tabele.

Međutim, svjesni su na Tušnju da neće biti lako protiv ekipe Veleža, koja je razočarala u prva tri kola, ali koja je doživjela promjenu na klupi, pa će umjesto Ibre Rahimića Feđa Dudić voditi donedavnog prvoligaša.

Šok terapije na trenerskim klupama obično daju pozitivne rezultate i to u Slobodi znaju, pa se za subotnju utakmicu pripremaju kao da ona nosi i puno više od tri boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mile Lazarević će imati problema u napadu, ne može da računa na povrijeđenog Amera Bekića, ali vjeruje da igrači koji su na raspolaganju itekako imaju kvaliteta i snage da pomrse račune Rođenima.

Važno je napomenuti da je današnji trening odradio i Emir Jusić, koji je sve bliže potpisu za Slobodu. Radi se o stoperu koji ima 33 godine i koji je nekada nosio kapitensku traku Čelika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.