Vatreno krštenje na klupi Veleža Feđu Dudića očekuje na Tušnju

Novi trener FK Velež za SportSport.ba

Feđa Dudić: Slobodu poštujemo, no pokušat ćemo iskoristiti njihove mane

Feđa Dudić je zasjeo na užarenu klupu mostarskog Veleža nakon što Rođeni u prva tri kola nisu uspjeli osvojiti nijedan bod u PL i nakon čega je odstupio Ibro Rahimić.

Feđa Dudić jedan je od mlađih i perspektivnijih bh. stručnjaka a Veležova klupa bit će pravi izazov za ovog trenera koji dobro poznaje stanje u PL. 

Svoju premijeru na klupi Rođenih Dudić će imati sutra na Tušnju protiv Slobode, a za SportSport.ba trener Mostaraca je najavio sutrašnji susret.

"Za Slobodu smo odabrali samo 18 spremnih igrača" - rekao je Feđa Dudić za SportSport.ba i nastavio: -"Rovite i nedovoljno spremne smo ostavili u Mostaru. Od novih igrača Kosta Manev konkuriše za prvih 11".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:


"Nismo u prilici po bodovnom stanju nikome da prijetimo, ali nadamo se pozitivnom rezultatu. Momci su dobro radili cijelu sedmicu i očekujem pozitivnu reakciju na utakmicu. Slobodu cijenimo i poštujemo, svjesni smo njihovih vrlina, a pokušat ćemo iskoristiti mane", kazao je kratko novi strateg Rođenih za SportSport.ba.

Utakmica između Slobode i Veleža igra se sutra u 21h na stadionu Tušanj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.