Feđa Dudić traži pobjedu u Tuzli, ali i poručuje pojačanjima: Nisu došli tu da odmaraju!

FK Velež ima težak zadatak

Feđa Dudić traži pobjedu u Tuzli, ali i poručuje pojačanjima: Nisu došli tu da odmaraju!

Midhat Šljivak

Feđa Dudić uveliko priprema FK Velež za gostovanje u Tuzli.

Novi trener mostarskih Rođenih, koji je na toj poziciji zamijenio Ibru Rahimića, ima jasnu viziju rada u ovom timu, a od svojih igrača očekuje da rad na treninzima ispolje već u narednom kolu Premijer lige.

Mostarci u 4. kolu u subotu gostuju na Tušnju kod Slobode, a Dudić je za Velež TV iznio svoja očekivana

"Vidim ekipu koja ima kvalitet i to će sigurno da ispolji. Probao sam psihološki da ih podignem, jer sigurno imaju kvaliteta, samo trebaju da se ponašaju kao profesionalci. Očekujem već pozitivnu reakciju na utakmici u Tuzli", rekao je Dudić.

Pojačanja Kosta Manev, Vasko Kalezić i Yani Urdinov su došli nespremni. Ipak, Manev je ušao u kakvu-takvu formu i bit će spreman za Slobodu.

"Papriologija bi trebala biti gotova do utakmice. Ja ozbiljno računam na Kostu Maneva koji je u najboljoj fizičkoj spremi, dok Vasko i Yani nisu još na nivou Premijer lige. Probat ćemo da ih osposobimo za Široki, da nam pomognu. Nisu došli tu da odmaraju, dovedeni su da nam donesu određeni kvalitet. Malo su se zapustili i očekujem da uskoro budu među 18", istakao je Dudić.

Velež nakon tri poraza u tri kola jednostavno mora da traži bodove.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi moramo u svakoj utakmici sakupljati bodove. Takva je situacija. Maksimalna koncentracija i spremnost je potrebna. Idemo u Tuzlu po tri boda, a u najmanju ruku se nadam da ćemo ostati neporaženi".

Utakmica Sloboda- Velež igra se u subotu od 21 sat.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelezMostar
Dragi ljudi, Red Army i ostali simpatizeri Veleža, prije nego podivljate na komentare nekog seljaka, pogledajte ko je. Ista imena i isti pačenici bez ičega u životu pišu iste stvari. Vi ste više od toga. Oni su jadni, tužni i nemaju ništa sem ovog portala. Mi smo uvijek bili gospoda, ako jedan propalitet iz Tuzle, Zenice, ili bilo kojeg grada dođe da napiše loš komentar sažalite ga, ponudite mu pomoc. Očito je neka izbjeglica iz centra za nezbrinutu djecu ili centra za djecu sa posebnim potrebama, ili ludnice... Možda im fali se*ks , ili neka droga? Nešto ga muci a vi budite široke ruke da pomognete... Pozdrav za sve navijače koji vole svoj klub a poštuju tuđi.
4 0
chs1975mostar
FEDZA AKO SVOJU TAKTIKU PRENESES NA IGRACE I IGRACI SA SVOJIM MAXIMUMOM ZALAGANJA POBJEDE SLOBODU ZVACU TE POCHETTINO PA DOKAZI A NADAM SE DA HOCES DA SE DO USPJEHA MOZE DOCI SA ONIM STO IMAS SA TRUDOM I ZALAGANJEM JOS JEDNOM SRETNO FEDZA I IGRACI
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi