Nameće se Zidaneu

Znao je Real šta dovodi: Jovićeva magija na treningu

Luka Jović na svojoj koži je veoma rano osjetio pritisak igranja za Real Madrid.

Fenomenalne partije u Njemačkoj dovele su Jovića ovog ljeta na Santiago Bernabeu, no start u madridskom klubu nije bio idealan, jer se odmah poslije prve utakmice suočio s velikim kritikama.

Mnogi su odmah počeli sumnjati u Jovićeve kvalitete, ali ako je suditi prema posljednjem treningu, ovaj srbijanski fudbaler koji je rođen u Bijeljini se ozbiljno nameće trener Zinedineu Zidaneu.

Naime, na posljednjem treningu Jović je pokazao kako nije tek tako doveden u 'kraljevski klub'. Na društvenim mrežama Real Madrid je podijelio videozapis na kojem se vidi kako Jović makazicama trese mrežu, a u svemu mu je pomogao Modrić koji je bio u ulozi asistenta.

Na Joviću je sada da ovakve stvari počne pokazivati i u utakmicama, a priliku za to će imati u nedjelju kada Real igra prijateljsku utakmicu protiv Rome.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.