Real Madrid poslao ponudu za Neymara, a on dao jasan odgovor

Kraljevi ne štede novac

Real Madrid poslao ponudu za Neymara, a on dao jasan odgovor

E. Čaušević

Španski mediji prenose da je Real Madrid svim silama krenuo po Neymara.

Brazilac nije zadovoljan u PSG-u i već nekoliko sedmica se špekuliše da želi napustiti ovaj klub i vratiti se u Barcelonu. No, u borbu za njega uključio se i Real Madrid, a Florentino Perez ne štedi novac samo kako bi porazio Barcelonu.

Katalonski Sport objavio je danas da je Real Madrid poslao i zvaničnu ponudu za Neymara tešku 200 miliona eura. Perez vjeruje da bi Neymar bio ogromno pojačanje za Real Madrid i čak je spreman da ga učini najplaćenijim igračem na svijetu.

Međutim, predsjedniku kraljevskog kluba ne ide u prilog što je Neymar jasno rekao da se želi vratiti u Barcelonu. Brazilac se pokajao što je uopšte otišao iz katalonskog kluba i spreman je na sve samo da bi se vratio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako će mu Real sigurno ponuditi više novca nego Barcelona on je jasno poručio čelnicima PSG-a da u obzir dolazi samo ponuda katalonskog klub i da ga druge ponude u ovom trenutku ne zanimaju.

Jasno je da Real ima dosta jače adute u pregovorima jer mogu platiti 200 miliona eura ili 100 miliona eura, te za Pariz poslati Balea ili Jamesa Rodrigueza.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BillyPiton
Jel bas tako Causevicu ? :) Volio bi da potpise za Real da se popisa po vama kao i Figo pa da ti i takvi ko ti pocrkate od muke :*
5 3
demirovicch
Dzaba kad nece u Real dzaba ce ga dovest
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije