Kod drugog gola Plavih

Da li je Mujić trebao svirati prekršaj za Čelik?

Edmir Škorić

NK Čelik i FK Željezničar odmjerili su snage u derbiju kola, a na kraju je gostujući tim bio uspješniji i slavio je rezultatom 2:0.

Novom pobjedom Željo dolazi barem privremeno na vrh tabele i nastavlja s dobrim otvaranjem sezone, a junak u timu Amara Osima bio je Sulejman Krpić.

On je dva puta tresao mrežu Zeničana, a drugi gol je izazvao polemike zbog načina na koji je došao.

Bojo je oduzeo jednu loptu i uposlio Ermina Zeca, koji je krenuo ka golu Čelika, nesebično dodao do Krpića koji je lagano pogodio za 2:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada se postavlja pitanje da li je sudija Elvis Mujić trebao da svira faul za domaći tim u ovoj situaciji? To možete sami da procijenite...



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.