Aplauzi za gostujuće navijače

Manijaci pjesmom čestitali Bajram, Bilino polje odgovorilo

Edmir Škorić

Susret Čelika i Željezničara sinoć je bio izuzetno uzbudljiv.

Manijaci  "Nek mirišu avlije"

Žestoka bitka vodila se za svaki djelić terena i za svaku loptu, ali je Željo uspio da sa dva gola Sulejmana Krpića ostvari značajnu pobjedu i zauzme prvo mjesto na tabeli sa 10 bodova (tri pobjede i remi).

Osim pobjede Plavih, viđen je i 15-minutni prekid, incidenti zbog gađanja predmetima Amara Osima i njegove igrače, a i Robijaši s jedne i Manijaci s druge strane nisu štedjeli ni grla, ni dlanove.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U jednom trenutku su Manijaci počeli da pjevaju "Nek mirišu avlije" u susret Bajramu, što je domaća publika ispratila aplauzima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.