"Prvi put će u Bosni ekipa koja je izgubila dobiti premije"

Predsjednik Čelika nakon poraza od Želje

"Prvi put će u Bosni ekipa koja je izgubila dobiti premije"

E. Škorić

Čelik je danas na Bilinom polju poražen s 2:0 od Željezničara u derbiju 4. kola Premijer lige.

Predsjednik Zeničana Aydin Olgun govorio je nakon utakmice i zasmetale su mu neke stvari.

"Navijači Čelika su pokazali da su među najboljim u državi. Ova će ekipa sve više i bolje raditi. Svojim igračima se zahvaljujem za sve što su uradili. Dali su sve od sebe. Vjerujem da su odradili što je bilo u njihovoj moći i mislim da će ovo biti prvi put u Bosni da ekipa koja je izgubila primi premiju", rekao je prv čovjek Čelika, pa onda nastavio:

"Nije u ovoj državi samo nekoliko klubova. Svi ovi klubovi pripadaju državi. Rukovodioci u fudbalu su predstavnici svih klubova, ne samo dva ili tri. U životu nisam želio nikada da komentarišem suđenje, i oni su ljudi, ali današnje suđenje sudija ostavljam narodu u Bosni da ocijeni. Ako bih ja protiv nekoga pričao, onda bih nekoga uvrijedio, a to ne želim. Vidio sam u Bosni mnogo dobre sudije, pa neka naše utakmice uvijek sude dobre sudije. Bh. fudbal nije samo u rukama dva-tri kluba", kazao je Oglun.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nickizedostizeko
Što se niste žalili kad ste vidjeli ko je sudija, kasno je sad. Dobitna je kombinacija uvijek sa Osimom, malo se navlači i onda na kraju dotuče protivnik. Džaba nam sad kukanje, nije ovo prvi put ali Onaj gore sve vidi. Sve će doći na svoje. Od sadake pravite stadion da ni imali para za sudije. Sramota nogometa/fudbala večeras. Prvo navijači sa prekidom i svi sranjima što idu uz to a na kraju i ova studijska lakrdija.
30 0
Pa kako Vas nije sramota kvazi predsjednice, koji igraca da valja nije doveo u Celik! Sto ne osudite kao vlasnik kluba divljanje navijaca, to je rege! Kad se Zelji otela titula u Bijeljini svi ste sutili I Sve je rege bilo! Prvi go cist, drugi gol igrac pada kao pokosen cim je osjetio kontakt. Sporne situacije u kaznenom prostoru nisu sporne jer ako poznajete nogomet onda ce Vam biti jasno da tu nema nista sporno ni za jedne ni za druge. Da de igra u interesu Zelje onda bi uvjek bili prvaci i izasli bi u europu prosle sezone. Tako da krenite od svoje avlije odrjesite kesu i dovedite prave igrace i napravite celik konkurentnim!
0 28

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi