Pregovori za Neymara se nastavljaju

Predstavnici Barcelone jutros otputovali za Pariz

Endin Čaušević

Španski mediji jutros prenose da su čelnici Barcelone spremni za posljednju ofanzivu u pokušaju da dovedu Neymara iz PSG-a.


Više nije tajna da se Neymar želi vratiti u katalonski klub jer se pokajao što je prije dvije godine napustio Camp Nou i otišao za PSG. Neymar na pripremama uopšte nije igrao za PSG, te je samo trenirao s ekipom kako bi održao fizičku spremu.

Prošlog vikenda PSG je otvorio novu sezonu pobjedom protiv Nimesa, a Neymara nije bio u konkurenciji za meč. Navijači PSG-a su mu poslali jasnu poruku da ga više ne žele u klubu i da se nadaju da će ga na kraju Parižani prodati.

Također, francuski mediji objavili su da Neymarovih dresova više u opšte nema u prodaji u PSG-ovim radnjama, te da je to jasan znak da će Brazilac najvjerovatnije napustiti Park Prinčeva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mundo Deportivo jutros je objavio da su predstavnici Barcelone otputovali u Pariz na završne pregovore. Put Pariza otišli su Eric Abidal, Javier Bordas i Andre Cury i oni će obaviti rasgovore sa sportskim direktorom francuskog kluba Leonardom.

U Barceloni se nadaju da će uspjeti dogovoriti transfer Neymara i da će se on priključiti ekipi prije samog početka nove sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.