Meč se trebao igrati u nedjelju

Promijenjen termin utakmice FK Sarajevo - FK Radnik

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva u nedjelju su na svom terenu trebali igrati protiv Radnika iz Bijeljine u okviru petog kola Premijer lige BiH.

Međutim, iz bordo tabora danas su potvrdili da je promijenjen termin odigravanja ove utakmice zbog obaveza koje Sarajevo ima u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

Sarajevo je zatražilo da se promijeni termin meča protiv Radnika zbog toga što u četvrtak igraju u Bjelorusiji protiv BATE Borisova revanš meč trećeg pretkola Evropske lige i očito nemaju dovoljno vremena za odmor i pripremu meča Premijer lige BiH.

Bordo klub je potvrdio na svojoj stranici da se utakmica protiv Radnika neće igrati u nedjelju već u ponedjeljak u 20:30 sati na stadionu Asim Ferhatović-Hase.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.