Trener NK Široki za SportSport.ba

Denis Ćorić: Veležov položaj na tabeli nije realan

NK Široki Brijeg sutra će gostovati kod momčadi FK Velež koja se proteklog vikenda na gostovanju na Tušnju domogla svog prvog boda u Premijer Ligi ove sezone. 

Trener Širokobriježana Denis Ćorić je u najavi utakmice za SportSport.ba rekao da na stadionu Rođeni očekuje jako tešku utakmicu i bio pun hvale za sutrašnjeg protivnika.

"Očekuje nas težak meč sutra" - otpočeo je Ćorić i nadovezao se: -"Siguran sam da ekipa Veleža, kada pogledamo njihovu igru u ova 4 kola ne zaslužuje mjesto na kojem se trenutno nalazi a utakmica u Tuzli potvrdila je da se radi o dosta dobroj ekipi a tu je i novi trener Dudić koji im je udahnuo novu energiju i kada sve sagledamo sigurno je da očekujemo kvalitetnu i interesantnu utakmicu a u Mostar idemo sa željom da odigramo što bolje i kući se vratimo s pozitivnim rezultatom".

"Naša zadnja utakmica treba da nam bude putokaz kako moramo da igramo i kakvi moramo biti na terenu" - rekao je Denis Ćorić za SportSport.ba.

Utakmica između Veleža i Širokog igra se sutra u 17:30 na stadionu Rođeni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.