Obeštečenje za Ronaldo 110 miliona eura

Sve izvjesnije da prelazi u kraljevski klub

Real: Ronaldu 450.000 eura sedmično

Gotovo da su riješene sve dileme! Portugalac Cristiano Ronaldo dres Manchester Uniteda u narednoj sezoni zamijeniće Real Madridovim.

Da ne bi bilo zabune, kako smo pisali danas, Ronaldo se još jutros povjerio prijateljima kako seli u Madrid, te da će to u javnosti objaviti u subotu. Međutim, engleski mediji odmah su krenuli u akciju i saznali su kako se poznati i detalji ugovora kojeg će potpisati sa kraljevskim klubom. Ronaldo će, prema njihovim navodima, u Realu sedmično zarađivati čak 450.000 eura, a ugovor bi trebao potpisati na pet godina.

"Volio bih da igram u trofejnom klubu kao što je Real. No, ako me žele, čelnici Reala moraće za to da plate onoliko koliko Manchester bude tražio", istakao je tajanstveno Ronaldo.

Englezi pišu i kako su saznali da će Real za Ronalda Manchester Unitedu platiti obeštećenje u iznosu od 110 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.