Sloboda osvojila bod na Grbavici

Lazarević: Kad se sve sabere bili smo bliži osvajanju tri boda

Admin Čaušević

Sloboda je odigrala odličan meč na Grbavici te osvojila zaslužen bod. 

Susret je završen rezultatom 2:2, a trener tuzlanskog premijerligaša Mile Lazarević je poslije meča kazao da je njegov tim bio bliže utakmici.

"Imajući u vidu ulazak u utakmicu i da je domaćin poveo, uspjeli smo se vratiti dva puta i da dođemo do 2:2 što je pozitivno za nas."

"Kad se sve sabere mislim da smo bili bliže osvajanju tri boda, čestitam domaćinima na fer i korektnoj utakmici, publika može biti zadovoljna."

Prokomentarisao je Lazarević i gol Armina Hodžića za 2:2.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Naš igrač iz juniora, prvi kontakt s loptom je pretvorio u gol, drago mi je zbog njega i nadam se da će imati uspjeha u dresu Slobode", dodao je iskusni stručnjak.

Sloboda u narednom kolu na Tušnju dočekuje Zvijezdu 09.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.