Bordo tim dočekuje Radnik

FK Sarajevo i večeras oslabljen!

Admin Čaušević

Posljednji susret 5. kola Premijer lige večeras će na stadionu Asim Ferhatović Hase odigrati FK Sarajevo i FK Radnik. 

Aktuelni bh. prvak neće nastupiti u najjačem sastavu, a posljednji u nizu fudbalera koji su zadali glavobolju Husrefu Musemiću je Slobodan Milanović.

Milanović je od dolaska početkom sezone bio starter u većini utakmica, međutim zbog povrede na jednom od posljednjih treninga neće konkurisati za večerašnji duel.

Musemić će za okršaj s Bijeljincima na raspolaganju imati sljedeće igrače: Kovačević, Dizdarević, Hebibović, Letić, Šerbečić, Lazić, Gavrić, Đokanović, Handžić, Velkoski, Tatar, Šišić, Cruz, Ahmetović, Guzina, Mustafić, Kurdić, Šabanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od ranije van stroja su Amer Dupovac, Selmir Pidro, Dušan Hodžić, Miloš Stanojević, Amar Rahmanović te Mirko Oremuš.

Susret počinje u 20:30, a sudit će ga Dragan Petrović iz Banja Luke. Tekstualni prijenos utakmice možete pratiti na portalu SportSport.ba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.