Trener Radnika na press konferenciji

"Diskutabilan penal u prošlom kolu, a danas moram da pogledam dvije situacije..."

Edmir Škorić

Trener Radnika Mladen Žižović govorio je nakon poraza na Koševu o lošoj formi njegove ekipe, ali i "okolnostima"...

Žižović je čestitao bordo timu na pobjedi, mada smatra da je i njegov sastav zaslužio više od poraza.

"Čestitam Sarajevu na pobjedi. Došli smo da se dobrom igrom nametnemo i mislim da smo u pojedinim trenucima bili bolji, ali fudbal se igra zbog golova, a Sarajevo ih je dalo više. Teško je igrati u ovim uslovima, ali izdići ćemo se iznad ovoga", rekao je Žižović.

Šta je razlog krize?

"Malo dublje je to da bi odgovori bili u jednoj rečenici. Ali i dalje smatram da smo dobra ekipa. Tu su neke greške koje se prije nisu dešavale. Bilo je i diskutabilnih odlkuka kada se sve sastavi. Znate kako to ide. Prvenstvo nije završeno. Istina je da smo zaredali loše rezultate, ali i prošle sezone su nas svrstavali u ekipe za opstanak. Vjerujem da smo se vratili na mjesto na kojem pripadamo".

Spomenuli ste okolnosti?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Diskutabilan penal u prošlom kolu. Danas moram pogledati dvije situacije. Možad kad su trebali dobiti drugi žuti karton, ali ne bih da potenciram, mada mi se čini da nemamo ravnopravan tretman. Moram ipak to sve pogledati".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.