Ostaje u Realu

Luka Jović se oglasio i otklonio sve dileme

Edmir Škorić

Iako se danima piše da će Luka Jović otići na posudbu, srbijanski napadač je uvjeren da ostaje u Madridu.

Jovića je Real ovog ljeta doveo za 60 miliona eura iz Eintrachta, ali kako nema mjesto u prvih 11, počele su glasine da Zinedine Zidane nije oduševljen Jovićem i kako ga planira poslati na posudbu.

"Uvijek me nasmiju takvi napisi", kazao je 21-godišnji Jović za Večernje novosti.

"Mediji će se uvijek baviti i takvim pričama. Ja sam od početka seniorske karijere navikao na svakakve komentare, pomirio sam se s tim da može uvijek da ih bude. Vrijeme će pokazati šta je istina", rekao je Jović, koji je u subotu u Vigu protiv Celte ušao s klupe i tako upisao prve zvanične minute u dresu Kraljeva.

"Zidane vjeruje u mene i njegova priča se nije promijenila za ovo vrijeme dok sarađujemo. Iz dana u dan učim od njega, što mi je izuzetno drago, jer on i kao igrač i kao trener spada u sam vrh svjetskog fudbala", dodaje Jović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.