Luka Jović ponovo mijenja klub: Već se zna gdje mladi napadač ide?

Žele ga dovesti na posudbu

Luka Jović ponovo mijenja klub: Već se zna gdje mladi napadač ide?

E. Čaušević

Srbijanski napadač Luka Jović je ovog ljeta napustio Frankfurt i odlučio je karijeru nastaviti u dresu Real Madrida.

Nakon odlične sezone u Frankfurdtu čelnici kraljevskog kluba odlučili su da dovedu Jovića za 60 miliona eura, ali već sada je jasno da srbijanski napadač neće imati baš mnogo prostora za igru pored Karima Benzeme.

Jović se još uvijek nije baš navikao na novi tim, a španski mediji ističu da je na treninzima dosta povučen i da nema mnogo kontakta sa saigračima što dodatno otežava situaciju kada je u pitanju uklapanje u novi tim.

Iako je za Real potpisao tek prije nešto više od mjesec dana u medijima se špekuliše da bi Jović ovog ljeta ponovo mogao promijeniti klub. La Gazzetta dello Sport je objavila da je Jović na radaru Milana koji želi dovesti ovog napadača na posudbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, sportski sirektor ovog tima Zvonimir Boban obavio je razgovore s čelnicima Reala i pokazao interes da dovede Jovića na posudbu. Navodno, u Realu ozbiljno razmatraju ovu opciju jer žele da Jović stekne dodatno iskustvo, a i njima je jasno da u ekipi Zinedinea Zidanea baš i nema prostora za igru.

Rossoneri se nadaju da će Jovića dovesti na jednogodišnju posudbu i sada čekaju odgovor sa Santiago Bernabeua.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Merak1921
Realna vrijednost ovog igraca 3m€
0 12
igb75759
To je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvog mjeseca sam primio 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponudio najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. Ne mogu da verujem koliko je lako jednom isproban. ------- >>>>> WebJob33.Com
0 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi