Gostuju Zrinjskom

FK Borac u problemu sa povredama, ali u Mostar ide po bodove

M. Šljivak

Banjalučki Borac je dobro ušao u novu sezonu Premijer lige BiH.

Predvođeni Branislavom Krunićem fudbaleri ovog tima su u nekoliko navrata pokazali da itekako znaju igrati fudbal, te su nakon pet kola osvojili osam bodova i nalaze se na četvrom mjestu tabele.

Seriju dobrih rezultata žele nastaviti protiv Zrinjskog u Mostaru, ali Krunić će imati određenih problema u sastavljanju ekipe. Roviti su Bosančić, Runić, Janičić, ali i Dujaković

"Očekuje nas ekipa koja je u prethodne četiri godine tri puta bila prvak države. U Evropi su pokazali da su dobra ekipa, izbacili su Utrecht. To je vjerovatno razlog njihovog slabijeg starta u prvenstvu. Ipak, evropska epizoda je iza njih i sigurno da je da će nas dočekati spremni i motivisani", istakao je Krunić.

Borac bez obzira na sve želi nove bodove.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pripremili smo se dobro. Poznajemo ih dobro i znamo na koji način ćemo im se suprotstaviti. Uvijek razmišljam o pobjedi, pa čak i protiv ekipa koje su puno kvalitetnije od nas. Nadam se povoljnom rezultatu", istakao je trener Borca.

Utakmica Zrinjski – Borac igra se sutra u Mostaru, na stadionu Pod Bijelim brijegom od 20 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.